1. |
Jamie Oliver (mind) |
22 sor |
(cikkei) |
2. |
re: Cayenne-bors (mind) |
10 sor |
(cikkei) |
3. |
Re: Cayenne-bors (mind) |
7 sor |
(cikkei) |
4. |
Re: illatos omlos csirke (mind) |
17 sor |
(cikkei) |
5. |
Re: Cayenne-bors (mind) |
8 sor |
(cikkei) |
|
+ - | Jamie Oliver (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok, ismét eltuntem!
Jamie receptjeit azert nem lehet olvasni a neten, mert nem jelenhet meg
elektronikus formaban. A szerzodeseben ki van kotve, hogy a tv tarsasagok
nem kozolhetik semmlyen irasos formaban a receptjeit, meg marketing celokbol
sem. Ettol meg lelkes ember begepelheti de ilyennel meg nem talalkoztam
Egyebkent karacsony elott jelent meg a szakacskonyve magyarul, nem olcso, de
nagyon jo.
Egy fules: erdemes figyelni a Spektrum fozos musorrait, rovidesen inditani
karnak egy jatekot, amiben a fozos sorozatokban lathato recepteket lehet a
magyar viszonyokra atirni, illetve sajat fantaziaval modositani. Sajnos a
legjobb, a jamie Oliver most er veget, de mar jon a koetkezo sorozata is
(most elkezdett negyreszes turnen kivul)
Azt cafolom, hogy jamie impulzivan foz, mert az alapanyagokrol igen pontos
mennyisegeket mond a musoraban, csak a fuszerekrol nem mond mennyiseget, de
arrol egy szakacs sem szokott.
Tucsi
|
+ - | re: Cayenne-bors (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Kedves Attila,
a cayenne bors tkp. jo csipo"s chilipaprika orlemeny.
Ez itt a reklam helye :-) - regebben a Kotanyi sorozatban volt cayenne
bors, nekem meg ilyen van itthon.
Nem tudom, bp-i vagy-e, ha igen, a Fovam teri Nagycsarnok alagsoraban, az
Azsia boltban egeszen biztosan kapsz orolt chili es cayenne bors neven is.
szia,
Zita
|
+ - | Re: Cayenne-bors (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Rosszul forditottak ha borsot emlegetnek, ugyanis paprika.
A szaritott cayenne paprika orlemenye, olyan mint a magyar pirospaprika, csak s
okkal erosebb. Szerintem ha orolt cseresznyepaprikat, vagy mas nagyon eros piro
spaprikat hasznalsz az ugyanolyan jo.
Udv, Erno
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: mozart.jmusa.com)
|
+ - | Re: illatos omlos csirke (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Majdnem eltaláltam,2 féle próbálkozásom is volt.
1
kapható a kínai piacon kerek rízslap, 25 db/doboz.
Használni úgy kell, hogy vízbe beáztatni (pár pillanat), ekkor hajtogatható les
z, és ebbe betekerem a fűszeres csirkemellet,amit vékonyra kiverek.Pár percet s
zikkadni hagyom, így nem nyílik ki sütés közben a csomag. Forró olajban aranysá
rgára sütöm.
2
tojás fehérjét habbá verni, beleforgatni KUKORICALISZTET. hogy elég híg maradjo
n. Bemártani, sütni, Ha tál sűrű lett a massza, vastag lesz a panír és nem lesz
ropogós.
sok sikert
Orbi
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: krebsz.svl.kfki.hu)
|
+ - | Re: Cayenne-bors (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Szia!
Más, nem olyan csípős fűszer, a Nagycsarnok pincéjében kapni.
Üdv
Fue
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: user54.budakalasz.axelero.hu)
|
|